2 manieren die je ex terug veroveren

/

Veel koppels naderen hen einde door een stomme meningsverschil, een misverstand, gebrek aan vertrouwen, begrip of communicatie. Als dit bij jouw ook het geval is, dan kan er wat woede in je schuilen.  Er zijn twee goede manieren die kunnen helpen om je ex terug te veroveren, maar ook de relatie kan versterken. De actieve manier en de passieve manier.

De actieve manier: Het uiten van je diepste gevoelens

De actieve aanpak vraagt enige communicatie met je partner over waarom jullie er voor kozen om de relatie te beëindigen. Als je ex bereidt is om te praten over het verleden, dan is de actieve manier de beste aanpak. Aan de andere kant, wanneer er nog diepe woede van binnen is, dan kan  het praten leiden tot een ruzie.

Sta even stil bij wat de redenen waren waarom jullie in een ruzie terecht kwamen. Als je tot de conclusie komt dat de gevoelens zo hoog opliepen waardoor de relatie breuk uit een opwelling ontstond, dan is het belangrijk dit je ex te laten weten en te vertellen hoe jij je erover voelt.

Wees je er van bewust, dat wanneer ze weigeren om naar je te luisteren, dat ze nog steeds verdriet hebben om alles, dus kies de juiste woorden. Vertel dat je niet zo moest reageren en dat je niet meende wat je toen zei. Vertel daarna dat je  er nog steeds voor wilt gaan, en alles weer goed wilt maken.

Zet je trots even aan de kant wanneer je je fouten toegeeft, anders zal de persoon waar je zoveel om geeft verliezen. Als ze hierna nog steeds weigeren om te luisteren, neem dan je afstand en onthoud dat ze je aandacht dan niet eens waard zijn.

De passieve manier : Werken aan jezelf en je focussen op je eigen leven

Bij deze manier zal je altijd winnen, dit is de tweede keuze waarbij je hard aan jezelf gaat werken zodat je een betere jij wordt. Mocht je er niet in slagen om hem of haar terug te krijgen, kan ik je garanderen dat je uiteindelijk wel sterker, gelukkiger op beide benen staat waardoor je liefdesverdriet sneller verwerkt en desnoods weer in een nieuwe relatie kan duiken.

Neem de tijd en sta eens stil over hoe jij je over jezelf voelde tijdens en na de relatiebreuk. Was je wel echt tevreden over jezelf? Of waren er bepaalde dingen die je aan jezelf wou veranderen? Bij de passieve aanpak ga je dus je zelfvertrouwen opkrikken. Om te beginnen doorloop je een make over, doe maar gek en ga voor die hippe haarstyle, kies een mooie kledingstyle waarbij je je beter over jezelf voelt.

Misschien heb je een paar nieuwe broeken of shirts nodig, kies vooral voor een kleur die je normaal nooit droeg. Eentje die je een frisse look geeft, eentje die je nooit bij je ex partner droeg. Ga lekker op pad met je vrienden, want nu kan het! Flirt er maar lekker op los en glimlach naar die leuke man of vrouw : )

Toen je in een relatie zat moest je continue rekening houden met de ander, soms voelden het misschien als een gevangenis, je had niet de vrijheid als toen je single was. Maak er dus goed gebruik van, en voor je het weer zal je zien dat ook een leven zonder hem of haar als een paradijs kan zijn.

Mochten jullie weer samen komen, dan zal je ex verrast zijn door de nieuwe jij, wie weet kom je er al gauw achter dat je helemaal niet meer samen wilt zijn, iets waar veel mensen achter komen wanneer ze  weer voor hen eigen geluk kiezen.

Heel veel succes met het veroveren van je ex, of sjah je leven!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *