img

Je ex vriend terug krijgen begint met zelfvertrouwen

/

Wanneer je het vertrouwen in jezelf bent verloren, heb je al verloren voordat je begonnen bent. Wanneer je vertrouwen in jezelf hebt, zal je niet alleen doelbewust te werk gaan, je zal meer focus op de toekomst hebben. Daarom geef ik je een aantal tips om je zelfvertrouwen op te krikken zodat je meer kans hebt om je ex vriend terug te winnen!

Dus hoe bouw je weer zelfvertrouwen op?

Helaas is er geen simpele truc die jouw in een hand omdraai van het zelfvertrouwen laat bloeien. Het begint bij risico’s durven nemen en geloven dat hetgene dat je doet  het juiste is om te doen.

Wees open minded – Het probleem bij mensen die teveel over-analyseren is dat ze bij elke veronderstelling direct opzoek gaan naar een bewijs om het te benadrukken.  Ik kan 100 redenen vinden waarom sporten geen juiste keuze is, ook kan je er 100 vinden waarom het wel een goede keuze is, zie je waar ik heen wil? Je zal op deze manier geen kant meer op kunnen, het is niet alleen vermoeiend, het beperkt ook de kansen om te slagen.

Acceptatie – Jij bent slechts 1 van de miljarden mensen op aarde. Mensen maken fouten, sommige fouten kunnen je pijn bezorgen, maar de meeste zullen een persoonlijke groei geven en maken je uiteindelijk sterker.

Stop met denken – Jezelf trainen om het stemmetje in je hoofd soms uit te schakelen zal ervoor zorgen dat je meer met je instinct en onderbuik gevoel zal verbinden. Vaak is het ons instinct die ons naar het echte succes leidt.

Succes uit het verleden – Focus jezelf niet alleen op de mislukkingen, kijk naar het hele plaatje, er zullen vast keuzes uit het verleden geweest zijn die goed hebben uitgepakt, dat is bewijs genoeg dat je toch zeker ook wel goede keuzes kan maken.

De juiste mensen – Jouw omgeving bepaald voor een groot deel hoe jij je voelt, wanneer je de hele dag met mensen samen bent die jouw een slecht beeld over jezelf geven, is de kans groot dat jij je ellendig voelt. Vergeet niet dat alleen jij verantwoordelijk voor de uitkomsten in je leven bent, wanneer men jouw een negatief gevoelen geven, verwijder je deze mensen uit je leven. Ga op zoek naar mensen die jouw een goed gevoel geven, waar je veel van kan leren en die je steunen om je doelen te behalen.

Actie ondernemen– Zit jij nog steeds zielig in je kamertje, herdenken waarom het fout ging, je ellendig voelen, terug denken aan het verleden en hoe je het anders had kunnen doen? Stop daar dan onmiddellijk mee. Nadenken is een goed iets, maar je moet uiteindelijk weten wanneer te stoppen en ook daadwerkelijk actie ondernemen

Geloven in het onmogelijke – Dit is. een mooie, in de liefde weet je het namelijk nooit. Je kan nooit iets met zekerheid zeggen. Wanneer we denken dat iets een bepaalde richting opgaat kan het totaal anders aflopen dan we gehoopt hadden, met andere woorden het gaat er niet om hoeveel kennis je hebt eerder dat je iets kan doen. Sommige dingen moet je gewoon proberen om te zien of ze voor jouw werken..

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

13 Comments

 1. Sjonge jonge… volgens mij spoort die kerel niet. Hij mist je, is verliefd op jou, wil niet terug bij zin ex, maar hij maakt het wl uit met je. Is een masochist? Ik vind dat erg vervelend voor jou, want jij lijdt er alleen maar onder en dat is natuurlijk hartstikke rot.

  Misschien is het een idee om even goed met hem te gaan praten, hem zich nader laten te verklaren. Want dit is natuurlijk ontzettend vervelend.

  Ga even met hem praten joh. En stop vanaf nu ook maar met die slaappillen. Lijkt me niet goed voor je!

 2. hahaha nee hij spoort inderdaad niet nee!
  maar ik ging dus vandaag naar hem toe(had hij nooit verwacht!)dus bij hem aangekomen keek hij me aan met een smile van oor tot oor,en een twinkeling in zijn ogen die ik altijd bij hem zag als hij zei dat hij me niet kwijt wilde!
  ik dacht bij mezelf ik wordt niet goed,ik dacht ff dat ik droomde dat hij me zo aan keek!
  zo keek hij me ook aan toen we voor het eerst uit eten gingen en hij kwam me ophalen,met precies dezelfde smile waar ik toen verliefd op werd,een heerlijke warme lach!
  maar goed dus ik ging er heen met de doel ik ga met hem praten,want ik kwel mezelf alleen maar meer!
  ben vanmiddag naar een goeie vriendin geweest en haar gevraagd hoe ik het,het beste kon zeggen zonder te ruzie te krijgen zeg maar!
  goed gesprek gehad dus ik ging vanavond vol goede moed naar zijjn huis,stond ik voor zijn huis,me hart ging als een gek tekeer!
  maar goed meneer zat me dus met een smile aan te kijken dat ik hem liefst gelijk omhels,maar ben koel naast hem gaan zitten en heb net gedaan alsof het me niets deed!
  we hebben ff gepraat over hoe het hem en mij ging,maar de gesprek die ik wou voeren kwam maar niet,ik durfde niet meer ik klapte dicht toen ik hem zag,zo lief en aardig zoals hij voor me was wist ik ff geen zinnig woord meer uit te brengen!
  achteraf spijt natuurlijk dat ik hem niet vertelde wat me dwars zat!
  we hebben wel lol gehad,en ik zei tegen hem van ja ik mis de lol die we altijd hebben met zijn tweeen,hij zegt ja ik ook!
  maar wat hij zei drong pas tot me door toen ik in de bus zat,want op dat moment kon ik me oren niet geloven!
  dus hij bracht me op een gegeven moment naar de bus,en toen nog durfde ik het hem niet te zeggen!
  ik heb wel gezegd van nou misschien is het beter voor ons beide als we mekaar gewoon niet meer zien en geen contact meer hebben,daar was hij het dus niet mee eens,maar hij respecteerde me keus mocht ik hem niet meer willen zien,al vond hij dat wel raar!
  en voordat ik de bus instapte zei ik tegen hem van je bent zeer blij he dat het voorbij is tussen ons?
  ik keek hem aan en hij keek mij aan en zei nee mo ben niet blij dat het over is!
  en ja toen ging de deur dicht van de bus!
  stond ik daar met me mond vol tanden..hij zwaaide nog en keek me aan met dezelfde lach en die twinkeltjes in zijn ogen!
  maar ik voel al stukken beter,ik heb hem gezien dat deed me goed,zal denk ik wel niet meer goedkomen,maar ik ken nu heerlijk gaan slapen,met de gedachten dat hij het ook rot vind dat het voorbij is,en het klinkt hard maar ik ben blij dat hij het ook voelt,voelt hij tenminste wat ik voel!

 3. Daar ben ik weer,ik weet genoeg,en ben helemaal klaar met hem!
  Ik kreeg gister te horen van een vriend van hem dat hij alweer terug is bij zijn ex!
  Daar stond ik ff van te trillen,want dat had ik eerlijk gezegd nooit verwacht!
  IK was woedend maar teleurgesteld tegelijk,het deed me gewoon pijn toen ik het hoorde,er ging van alles door me gedachten!
  Van hoe en sinds wanneer is hij weer met zijn ex dan?
  Hij zelf belde me gisteravond op om te vragen hoe het ging enzo!
  En vroeg gelijk op de man af,of het waar is wat ik hoorde!
  En hij zei van wie heb je dat,en het is niet waar!
  IK geloofde hem in eerst instantie niet,maar later wel!
  Hij zei dat hij wel contact met haar had,maar voor de rest ook helemaal nix!
  Me bloed die kookte gewoon,ik was zo pissig op hem,op de manier hoe meneer het tegen me zei!
  Ik ben helemaal klaar met hem!
  Hij heb me brief gehad zei die,maar hij wist niet zo goed wat hij moest terug schrijven!
  Nou sorry hoor maar daar zakt me broek echt van af!!!!!!!!!
  Ik bedoel je hoeft het niet in me gezicht te zeggen,maar zet dan gewoon de waarheid op papier,zoals ik het ook deed!
  Dan ken je alles kwijt,het zal misschien aan mij liggen,maar is het zoveel moeite om iemand een brief te schrijven?
  Als hij dat gewoon doet,dan kunnen we allebei verder met ons leven!
  Maar ik ben er gewoon klaar mee,helemaal klaar mee!
  IK vroeg normaal aan hem,of hij zijn ex terug wil,en hij zegt nee,maar er zit meer achter!
  Ik vroeg nog aan hem van…dus wij zullen niet meer bij elkaar komen????
  Het was ff stil en daarna zei die….ik ga hier geen antw op geven…!
  Nou dan weet ik al genoeg,toch?
  Ach ja ik was hopeloos verliefd op die gozer,maar nu ik me ogen goed open heb,denk ik ben blij dat het voorbij is!
  Maar dat is altijd achteraf!

 4. Ik ga inderdaad lekker verder met me leven!
  Maar ik mis hem nog steeds,ik denk niet meer iedere minuut aan hem,maar hij spookt wel vaak door me gedachten!
  Ik zei tegen me collega van ja volgens een vriend(peter) van me ex,zei hij tegen mij van ja hij gaat alweer met zijn ex!
  En die jongen(peter) die is nu verliefd op mij!(hij(peter) heb gezegd dat mijn ex weer terug is bij zijn ex!snappen jullie me nog!)
  Ik noem de vriend van me ex even Peter!
  Dus me collega zei tegen mij van..die Peter ken dat wel zeggen dat je ex weer terug is,maar misschien zegt hij dat wel om jou te winnen voor zich zelf!
  En dan denk ik ja er zit wel iets in..maar of het waar is!
  Peter waarschuwt me vaak nog voor me ex,van ja hij eet nu van 2 walletjes en van jou en zijn ex…zie nou toch in dat hij je gebruikt!
  Dan weet ik op dat moment niet meer wat ik moet denken of wat dan ook!
  Zaterdag heb ik hem gezien,hij moest samen met me broer darten en ze wonnen ook nog!
  Maar de hele tijd zocht hij oogcontact en als ik hem aankeek dan lachte hij met een bigsmile en stak af en toe zijn tong uit en trok rare bekken!
  En op een gegeven moment was hij met me oom aan het praten en ik kwam er bij staan en toen vroeg me oom wat in het algemeen en me ex en ik zeiden beide tegelijk hetzelfde antwoord…dus we keken mekaar aan…en toen smolt ik gewoon weer van zijn mooie ogen en lieve lach!
  Maar ik hield me koel,liet niks merken,maar me hart ging tekeer als een gek!
  Ben gelijk even weggegaan en me even volgegoten met wijn!
  Is stom maar ik had het even nodig….pfff ik smolt gewoon weg daar…ik dacht bij mezelf van dat mag hij niet zien of merken!
  En uit eindelijk ging hij weg,hij had afgesproken om te gaan stappen met zijn vrienden….en 3 keer raden wie er ook mee was met hun?Juist ja ZIJN EX!!!!!!!!
  Toen ik dat hoorde werd ik even misselijk ben me drinken op wezen drinken en ben weggegaan!
  Ik wou naar huis gaan,maar ben langs een kroeg gegaan waar me ex iedere vrijdag moet darten,ik dacht laat ik de eigenaar gedag zeggen en dan naar huis gaan!
  Ik kom daar aan,geen idee dat er een darttoernooi aan de gang was voor alleen maar JONGENS!!!!!!!!
  Dus ik kwam echt zo binnen van oke…ik ben in de hemel gekomen…allemaal leuke jongens en heb me enorm vermaakt en me ex….die ben ik vergeten!
  Raakte in gesprek met een jongen en later weer met een ander weet niet eens wie het waren maar ik heb een topavond gehad daarna…hahahaha…en die pakt niemand me af!
  Voorlopig voor mij geen jongens meer,heb me buik er vol van!

 5. ik zeg niet dat alle jongens zo zijn…zeker niet!
  maar op dat moment ff wel….als je eerst door de 1 wordt bedrogen en daarna nog eens door een ander dan heb je ff je buik vol van jongens ja!
  maar ik heb geen contact meer gezocht met me ex….en het doet me goed om hem niet te zien of te spreken!
  mis hem nog wel is op sommige momenten,als ik bijv. onze nummer hoor of waar we zijn geweest!
  maar dat is gelukkig niet vaak!
  wat me wel opvalt is dat ik vaak zijn naam hoor…op de radio,tv,in een boek of gewoon op straat!
  maar ja ik vermaak me prima zo….heb alweer een leuke jongen op het oog…maar ik hou me gedeisd hij komt maar naar mij toe als hij me leuk vind!
  en het leuke is hij komt me ook achterna….dus ja wie weet is het wel een leuke jongen..maar nogmaals ik hou me ff in hahahaha…
  greetz

 6. meis…

  Je moet het nu zo zien denk ik… beter zo… dan dat hij je aan het lijntje zou hebben gehouden.

  vanaf het begin van jouw verhaal von ik het lijken alsof hij je aan het lijntje houdt, laat hem zitten.
  Iemand die zo veel kan geven om iemand verdient zo’n jongen niet JE VERDIENT BETER! Jij gaat voor je relatie’s en hij neemt met iemand terwijl hij nog niet eens over zn ex heen is.

  geloof me… Ik ken meer van die jongens (aangezien ik zelf ook een jongen ben)

  Kop op meis, je bent toppie!!

  Greetz Mayk

 7. Inderdaad,je heb gelijk!
  Ik zit het nu allemaal ff opnieuw te lezen en ik ken er ook uit halen dat ik gebruikt ben!
  Ben blij dat me ogen zijn open gegaan,maar dat is altijd achteraf!
  En ik ging voor me relatie,hij ook,alleen ik had het niet in de gaten dat hij nog vaak met zijn ex in zijn gedachten zat!
  Maar ben er nu achter gekomen,beter te laat dan nooit!
  Het gaat ook beter met me,al heb ik wel af en toe van die terugval momenten!

  Greetz Kiki

 8. Allereerst: de enige die jou weer gelukkig kan maken dat ben jijzelf!

  Wat lullig voor je meid, dat je vriend het zo onverwacht uitmaakt.
  Ik snap het ook eigenlijk niet zo goed. Als je het zo goed hebt samen, kun je je “wilde haren” ook wel samen verliezen, nietwaar? (zijn ik en m’n vriend erg goed in). 😀

  Ik zou een tijdje wat afstand van elkaar nemen. Beste vrienden zijn met je ex kan best werken, maar niet als het net een paar uur uit is! Jou doet het alleen maar pijn, en hierdoor raak je alleen nog maar meer in de war. Pas op dat ie geen gebruik van jou maakt op deze manier…

  En dan nog even het volgende: ik zie dat je in je vorige bericht schrijft dat je bang was om zwanger te zijn: ben je daar al achter?
  Ik zag ook je vriend dacht dat jij onvruchtbaar was, en dat kinderen erg belangrik voor hem zijn, heeft het misschien daar mee te maken?

  Sterkte,

 9. IK weet me geen raad meer!
  Het is uit tussen me vriend en mij,en ik heb het er best moeilijk mee!
  We hebben het uitgemaakt omdat hij een schuld gevoel had naar zijn ex toe,hij heb het toen die tijd uitgemaakt met haar voor mij!
  En nu heeft hij het gevoel dat hij het niet goed afgesloten heb met haar!
  Hij wil haar niet terug zegt hij,maar waarom is het nu voorbij tussen ons!
  Hij heb tijd nodig om alles op een rijtje te zetten,hij geeft onwijs veel om me zegt hij,en als ik hem bel en ik zeg tegen hem van ik mis je ontzettend,dan zegt hij dat hij me ook mist!
  Ik wil hem zo graag terug,ik zou er alles aan doen om hem gelukkig te maken!
  We gingen nog niet zolang eigelijk,maar ik had net een relatie van 5 jr achter de rug en daar heb hij me ontzettend bij geholpen!
  En hij liet me ook inzien dat ik de enige was voor hem en dat hij nog nooit zoveel voor iemand gevoeld heb als voor mij!
  Nou dat zegt toch al genoeg,dat deze jongen echt voor mij gaat?
  Maar nee,zo was alles koek en ei en toen ineens pats boem was het een nachtmerrie waar ik in zat!
  Ik ken niet slapen omdat ik iedere avond als ik naar bed ga lig te piekeren over hoe het zo heeft kunnen lopen!
  Ik slik slaappillen om in slaap te komen want anders ben ik nog meer kapot de volgende morgen als ik het niet slik!
  Maar goed,ik vraag jullie hulp,wat zouden jullie doen als jullie in mijn situatie zat!
  Of heb je het meegemaakt vertel me hoe jullie eruit zijn gekomen!
  Ik ken nu me geen leven zonder hem voorstellen,misschien later,maar voor mijn gevoel heb ik niet echt een rede gehad om de relatie te verbreken,ik denk zelf dat hij zijn ex mist en terug wil,maar hij houd vol dat dat niet zo is!
  Aub geef me jullie mening of advies,ik weet het zelf niet meer,ik zit in een hele diepe put!Alvast bedankt!!!!

 10. Tja…..

  Ik kan wel begrijpen dat voor hem het hoofdstuk met zijn ex niet goed afgesloten is.
  Dat is namelijk bijna altijd het probleem als men een relatie beindigd omwille van een ander. Het is eigenlijk praktisch nooit zo dat een relatie om die reden niet goed loopt of ten einde loopt, het zijn altijd andere aspecten. Logisch ook want waarom zou iemand anders verliefd worden op een ander als zijn relatie prima in orde is en ze gelukkig samen zijn.

  Dus dat hij nu alsnog dit hoofdstuk goed wil afsluiten door met haar te gaan praten en eens te ontdekken wat nou eigenlijk mis is gegaan in die relatie vind ik een hele gezonde instelling en behoefte.

  Wat ik echter niet begrijp is. Als hij niet weer een relatie met zijn ex wil proberen, verder gelukkig is met jou en verliefd is op je/van je houdt. Waarom wilt hij dan einde aan deze relatie maken ?
  Ik moet zeggen dat ik dat niet begrijpen kan.
  Hij heeft je, zoals ik je bericht begrijp, geheel geen andere reden gegeven waarom hij met de relatie wilde kappen behalve dan het onopgeloste deel met zijn ex, wat in mijn ogen vrij los staat van zijn relatie met jou.
  Als ik in jou schoenen stond zou ik daar dan toch wel antwoord op willen. Hij kan mijn inziens binnen jullie relatie toch de ruimte krijgen om zijn zaakjes met zijn ex op te lossen, mits hij ook overtuigd is van zijn gevoelens voor jou en de relatie en zeker is van jouw gevoelens voor hem.

 11. Bedankt voor je mening en advies!
  Als het goed is zie ik hem deze week en zeg ik hem wat mij dwars zit!
  Ik wil ook wel weten waarom onze relatie aan een einde is gekomen,kijk dat met zijn ex oke,maar dat is geen rede om mij aan de kant te zetten,tenzij hij verder wil met zijn ex,maar zeg dan gewoon tegen mij dat ik geen kans meer maak en zeg al helemaal niet dat je me mist!
  Ik bedoel als je dat zegt dan,ben je stom bezig om een relatie aan de kant te zetten!
  Dat is mijn meming,maar als ik een relatie beeindig,en hij zou tegen mij zeggen ik mis je dan zou ik dat niet terug zeggen,dan geef je degene(in mijn ogen dan!)valse hoop!
  Ik mis hem ook,en hij mist mij maar waarom moet het dan zo eindigen!
  En stel dat het nog aan zou zijn dan gaf ik hem alle ruimte van de wereld om na te denken over zijn ex,daar doe ik niet moeilijk over!
  Maar ik denk nog altijd dat hij zijn ex terug wil en dat hij haar mist!
  Maar als ik daarover begin wordt hij boos en vraagt hij waarom ik over haar begin!
  Ik schiet hier gewoon niet mee op!
  Als er mensen zijn met meer advies reageer dan AUB!!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *