img

Ex weer zien

/

Ik wilde me ei weer ff kwijt, dus hier begint ie!

Na ongeveer 7 jaar, beiden ouder geworden…en keken wij elkaar diep aan..van hey hallo…wauw!

Dat stuntje liep uit op een flirtje en pas ruim 7 maanden later op meer.
{in de tussen tijd} Hij had dus een vriendin en die werd zwanger, dus ik ging terug naar me ex. Tot dat ons contact weer begon en de aantrekkingskracht veel voor elkaar kreeg. Iedere verjaardag die er was, was een gelegenheid voor ons om bij elkaar te zijn en een paar zwoele uurtje of soms minuutjes door te brengen.

De ogen vertelden hele verhalen van eeuwige liefde en de smacht om nog meer bij elkaar te willen zijn. Uiteindelijk werd zijn prinsesje geboren. {ff daarvoor ging het tevens uit met me ex} Veel was er al gesproken en gedaan. Enige wat hij kon zeggen, nu ik een kind heb, kan ik niet zomaar weg…en enige waar ik aan kon denken…als, als, als! Zo komt er weer een nieuwe zomer, vol passie en lust en smacht naar elkaar. Gelukkig werd er in die zomer meer gesproken en liet hij telkens emer zien hoe de vork werkelijk in de steel zat. Hij wilde mij, maar mocht niet zo zijn.

Ik nog eeuwig verliefd en verblind door arkoestische vormen en klanken die hij maakt….de eeuwige passie waar geen end aan bleek te komen.
Ik hield van hem en wilde er alles voor doen, dus gaf mezelf iedere keer weer aan hem, maar ook aan anderen…om zijn geweten te laten branden.

Nu is het Maart en er zijn een hoop dingen gebeurd en we hebben ons nog vaak aan elkaar gegeven. Vorige week nog om precies te zijn. Maar waarom was dit keer anders?? In zijn ogen kon ik zijn gevoelens nog lezen, maar toch was het anders. Er werd al verteld…dat hij serieus moest werken aan zijn relatie en mij moest laten gaan. Ik geloofde daar echter niet aan. Want de manier waarop hij me nog de aandacht gaf en zijn blik op mij wierp, de jaloerzie die ik verkreeg…door alleen close met zijn neefje te praten…vertelde mij genoeg om niet aan zijn eerder gesproken woorden te geloven.

Toch is het anders, maar als ik goed terug kijk…was zijn blik al anders..toen ik van de zomer met andere had gespeeld. Hij voelde werkelijk voor mij en nog steeds, maar heb hem ook gekwetst. Wat heb ik er nou uitgehaald door met anderen te slapen en hem dat te verkondigen???? Niks, nothing, nada… want het kind blijft er zij ook. Hoe hij me ook aankijkt en hoe hij nog de laatste keer heb gezegd..je speelt ook met mij gevoel. Was het antwoord op alle andere dingen die zijn geweest en vergaan.

Hoe kan een mens anderhalf jaar verliefd zijn en teren op de kleine momentjes, die je met iemand kan hebben en vervolgens weer terug gaat naar ze gezin, waar hij alles mee deelt? Hoe blijf ik toch geloven, dat hij en ik echt zijn. Wat kan er door een mens heen gaan, een meisje als ik, waardoor ik nog steeds geloof in de liefde en houden van..die hij en ik voor elkaar hebben.
Wie kan mij vertellen, dat dit zo mag zijn en dat hij uiteindelijk met zijn hart leeft inplaats van zijn geweten.

Er wordt gespeculeerd dat je met je denken ongelukkig kan worden, maar zo lang je maar je hart volgt…de rest vanzelf gaat. Ik hoop dat hij deze wege ooit betreed. Tot die tijd, zal ik in mijn hart op hem wachten, maar me geweten…zal verder moeten, hoe groot mijn verdriet dan ook. Anderhalf jaar leef ik al om herinneringen en kleine momentjes, maar hoe leger de ruimte om mij heen..hoe pijnlijker te ervaren, dat mijn hartje alleen zal tikken en niet beantwoord wordt.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

2 Comments

 1. Je verhaal doet me denken aan Romeo en Julia. Niet het onderwerp, maar je manier van schrijven. Een hoop romantische woorden in ieder geval. Ik hoop dat je weet dat je een deel toch een beetje aan jezelf te danken hebt en hem neem ik het zeer kwalijk omdat hij, neem ik aan, toch verscheidene keren vreemd is gegaan met jou. En dat terwijl hij een kind heeft een een vriendin. Tsja, in mijn mening over vreemdgaan is wel wat verandert (denk niet meer zo zwart-wit als ik ooit deed), maar ik ben toch nog steeds tegen het eten van twee walletjes. Dat kan in mijn ogen niet.

  En ja, jij duikt onderwijl met anderen de koffer in. Tsja, dat zijn mening over jou nu wat is veranderd… daar kan ik best inkomen. Niet echt de beste manier om zijn hart voor altijd voor jou te winnen, wel? Dat weet je natuurlijk allemaal al, ik herhaal het alleen even.

  Ik ben ervan overtuigd dat je vroeg of laat wel een andere leuke jongen tegen het lijf loopt. Want vooraltijd wachten op deze jongen lijkt mij persoonlijk een wacht zonder einde. Vergelijk het maar met het wachten op het winnen van de lotto als je nooit een lot koopt.

 2. Het is ook natuurlijk niet de meest ideale situatie. Ik heb er ook niet om gevraagd, maar ik heb er ook weinig aan gedaan om het tegen te houden. En het wachten, leek zo nu een dan een einde te hebben. Dan praat hij wirwaar tegen zijn nichten, van ik wil weg bij me vriendin en ik trek het niet meer zo. Maar dan kan het die week erop zijn, dattie niet meer verder kan met mij. Dat is althans sinds de laatste paar weken zo.

  Maar verandert niks aan de ernst van de situatie, maar zou jij je hele leven bij iemand blijven voor een kind?? Denk je dat het kind de spanning niet voelt?? Denk je dat het kind het over 20 jaar je niet kwalijk zal nemen, dat je dat heb gedaan?
  Maar goed dat is bij iedereen zijn gedachtegang anders. En ja deze situatie en gewoon focked, Ik weet het moet stoppen…maar iets in mij zegt ook….kimmmm je bent er bijna…geef nog niet op!..

  Ik ben een slecht voorbeeld voor de jonge dames hier, het wemelt in mij situatie van naiefheid. Dus ik hoop dat meiden er ook van kunnen leren, dat sommige dingen in films…echt waar kunnen zijn. Enkel hij heeft nooit gezegd, kim ik kom bij jou, kim ik wil alleen jou. Hij heeft 1 keer gezegd, dattie het liefst bij mij wil zijn…maar dat er obstakels zijn. En heeft een keer gezegd dat ik ook met ze gevoel speel…Dus beloofd heeft hij me nooit wat, dus ik heb zelf een bord voor me kop gezet.
  Maar niemand voelt wat ik voel en ziet wat ik zie…als hij en ik oog en oog staan. Je voelt alleen de spanning, als je er vlakbij staat….

  Veel valt hier niet goe dover te praten, het is gewoon om het bruut te zeggen een fucked-up shitje

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *