img

ik mis mijn ex – wat kan ik eraan doen?

/

Ik mis mijn ex en ben mij ten einde raad! Dat kan lastig zijn omwille in welke situatie jij je momenteel bevind, soms zit je in een huidige relatie en kom je die oude liefde opeens weer tegen het lijf en de vlindertjes spetteren elke kant op. Of je bent pas verlaten door hem terwijl je het maar niet achter je kan laten, wat de reden ook mag zijn.. ik ga je wat tips geven die wat hulp kunnen bieden.

Wanneer jij je ex mist terwijl je al met een ander bent is het belangrijk om dit eerlijk tegen je huidige partner te vertellen, op deze manier kan je voorkomen dat het mis gaat. Je houd van de persoon waar je nu mee bent en wilt degene niet kwetsen, maar door iets te verzwijgen zal het meer pijn doen. Wij mensen hebben namelijk ook een onderbuik gevoel, sommige iets sterker dan andere, soms zit je in een relatie en voel je dat er iets niet klopt.

Het aller ergste is wanneer je niet precies weet wat er allemaal aan de hand is en uiteindelijk door flinke ruzies het uiteindelijk allemaal boven water komt, de schade kan dan al gedaan zijn.

Doordat je liefde het weet komen jullie er beide sterker uit. Maar waarom mis je je ex opeens? heeft hij misschien contact met je gezocht? Kwam je haar tegen in de supermarkt? vond je opeens een oude foto die je aan vroeger deed denken?

Wat de reden ook mag zijn, het is belangrijk om het contact met je ex per direct te verbreken, het is namelijk niet voor niets een ex partner en je wilt toch voorkomen dat je gevoelens sterker worden naar je ex dan je huidige partner of niet?

Als die gevoelens al sterker zijn geworden en je momenteel in een kostbare relatie zit is het hoe moeilijk dat ook lijkt toch de beste optie om t contact met je ex te verbreken.

Ik mis mijn ex en wil haar terug!

Wanneer jullie beide single zijn is het geen enkel probleem om het weer te proberen. Als het een lange tijd geleden is dat jullie elkaar sproken kan je proberen om eens voor de gezelligheid een drankje in de stad te gaan doen.

Wees in het begin van het gesprek vooral gedesinteresseerd in wat de ander te zeggen heeft en probeer wanneer het goed voelt, zou je een opmerking kunnen maken over een herinnering toen jullie nog samen waren. Als ze hier goed op in gaat kan je zeggen.. we ware beste wel een leuke stelletje vind je niet? Als er een positieve reactie heb je een grote kans dat het nog goed kan komen.

 • Maar wat nou als je nog niet lang geleden uit elkaar bent?

Je doet er goed aan wanneer het pas geleden uitgegaan is om even je afstand van de persoon te nemen. Het gaat namelijk nooit zonder een goede reden uit, er kan van alles gebeurd zijn waarom jullie nu niet meer samen zijn, een kleine afstand bewaren zal er voor zorgen dat beide partijen even hen hoofd in orde kunnen brengen. Natuurlijk zal je haar missen, ook dit zal wederzijds zijn als je hen de kans geeft om jou ook te missen.. en dat kan je pas uit testen wanneer je even je aandacht op je eigen leven legt.

Een hulpmiddel

De planeet stroomt vol met gebroken harten, oceanen vol met tranen, vreugde en vlinders.. maar vergeet nooit dat je niet alleen voor de wereld staat.

De pijn die je nu voelt en het continue gemis is van tijdelijke aard en zal met de dag minder worden. Als je de kans om weer samen te komen een stuk wilt vergroten kan je hulp vinden van iemand die hetzelfde als jou heeft meegemaakt.  Op het internet heb je een digitale help gids die je eventueel zou kunnen bekijken op je computer, je leer hier onder andere het volgende..

 • Wat moet je doen als je een ex mist
 • Hoe kan je het verdriet verminderen of zelfs helemaal verliezen?
 • Hoe vergroot je de kansen om iemand die je mist weer terug te krijgen in je leven?
 • Iemand weer smoorverliefd op je laten maken ( universele regels die bijna altijd werken)
 • Waarom een ex die je mist makkelijk terug te krijgen is dan iemand waar je nooit iets mee had.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *