ik wil haar terug

/

Hallo allemaal, welkom bij weer een nieuw artikel. Dit keer bespreken we tips voor de heren, die proberen om haar terug te krijgen. Dus heren, als je haar terug wilt winnen maar je hebt problemen met het achterhalen ze momenteel denkt, lees dan even dit “ik wil haar terug” artikel door..

Als je door het proces van haar terugwinnen gaat, zou je moeten realiseren dat 1 van e meest frustrerende aspecten is om te proberen achterhalen wat ze momenteel denkt of voelt. Elke keer als jullie een gesprek hebben of zelfs wanneer ze iets doet dat niets met jouw te maken heeft, zoals een facebook update. Hiermee kan je een kleine blik op haar gevoelens werpen. Je moet leren hoe je het juist opvat om te voorkomen dat je de fout maakt om haar nog meer weg te jagen.

Maar voordat ik verder ga, wil ik je een serieuze waarschuwing geven: wanneer je de gevoelens of signalen van haar op een verkeerde manier interpreteert, zal je dingen doen die kansen om haar terug te krijgen verkleinen.

Daarom raadt ik sterk aan om te investeren in het Ex terug systeem, die je begeleidt bij het proces om haar terug te winnen, als je dat wilt tenmeninste : )

Het goede nieuws

Ze heeft sterke gevoelens voor jouw, dat kan misschien brutaal over komen. Er is namelijk een zeer grote kans dat je ex nog van je houdt, en minimaal nog romantische gevoelens naar jouw toe heeft. Ja, dat is waar zelfs wanneer jullie al maanden geleden uit elkaar zijn gegaan en ze met iemand anders aan het daten is.

Ze kan misschien gezegd hebben dat ze geen gevoelens meer voor je heeft, maar eigenlijk liegt. Kijk het zit zo: na een breuk zal ze zeggen dat ze niet meer van je houdt, zelfs als het wel zo is. Waarom? Omdat ze je niet meer pijn wilt doen dan nodig is. En door dat te zeggen, kan ze er zeker van zijn dat jij geen valse hoop hebt om samen te komen.

Haar brein zet dat ze de relatie moet eindigen, maar diep van binnen denkt ze een heleboel aan je de eerste weken na de breuk. Als jij weleens een vrouw gedumpt hebt dan weet je waarschijnlijk precies waar ik het over heb.

Onthoud: op een zekere hoogte had je ex hele sterke romantische gevoelens voor je. En die gevoelens hebben zich naarmate de tijd diep in haar hart ontwikkelt, die zullen niet zomaar verdwijnen , ze kan gemakkelijk alle mooie tijden en die jullie twee samen hadden vergeten.

Dat is een groot voordeel die je kan helpen om je ex terug te krijgen, als je de kaarten op de juiste manier speelt. Dus dat is het goede nieuws! Laten we nu een andere onderwerp bespreken..

Gemixte signalen dat ze je terug wilt..

Wat je ex vriendin zegt en doet in de weken na de break zal een aantal gevoelens die ze voor je heeft verklappen en of er een kans is om haar terug te winnen.

Beide van de volgende signalen kunnen gebruikt worden om je ex vriendins gevoelens te pijlen.

 1. Ze zoekt contact met je op: Als je ex vriendin contact met je zoekt, voor welke reden dan ook in de eerste weken na de breuk, dan kan je er zeker van zijn dat ze je mist. Hoe meer contact ze zoekt , zelfs als het om alledaagse dingen gaat zoals wanneer ze haar spullen kan ophalen etc, hoe zekerder je er van kan zijn dat ze het moeilijk heeft met de breuk.
 2. Ze wilt nog steeds vrijen. Wanneer ze nog steeds met je wilt vrijen, is het meestal een goed teken.. afhankelijk van de situatie, zou het een wijs besluit zijn om zogenaamde vrienden met een tikkeltje meer te blijven.
 3. Ze probeert vrienden te blijven. En wilt nog steeds met je afspreken, meestal is dit ook een goed teken, ze is bang je voor goed te verliezen. Weiger het aanbod als ze vriendin wilt blijven af, de reden hiervan heb ik in een artikel uitgelegd.
 4. Ze lijkt boos of verdrietig. Als ze door woede of verdriet de relatie eindigden en na weken is ze nog steeds verdrietig of emotioneel, dan is het eigenlijk een goed teken. Het geeft namelijk aan dat ze nog steeds om je geeft. Dit telt niet wanneer jij bent vreemdgegaan of iets anders vreselijks hebt gedaan.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

4 Comments

 1. Ben een gozer van 23 en pas 2 keer in me leven verliefd. De eerste keer had een nare afloop en heb ik allemaal verwerkt, maar nu komt deze meid in me leven. Nooit gedacht dat een meid me ooit op deze manier weer zou raken. Maar daar was ze. Geweldige tijd met haar gehad veel gekust en geweldige momenten met haar beleeft. Alleen komt ze pas geleden aanzetten dat ze niet verliefd op me is en dat ze me gewoon als vriend wilt. Daar zou ik opzich nog mee kunnen leven want het is een geweldige meid. Ik kan goed met haar praten en ze kent me beter dan meeste van mijn vrienden. Alleen ze vind knuffelen met mij erg prettig en soms komt er ook een zoen tussendoor. Dat vind zij ook vreemd, maar het maakt mij helemaal gek. Nu probeer ik alleen met haar vrienden te zijn hoewel ik zoveel meer zou willen. ik probeer nu afstand te nemen en kijken of ze mij mist het is alleen verd… moeilijk. Ik hoop op het cliche verhaal dat uit een vriendschap een liefde kan groeien, maar heb er weinig vertrouwen in. Weet niet wat ik moet doen…. Alles uit de kast halen en haar voor me winnen of het schip verlaten voordat ik ermee onder ga. Ik zou het erg waarderen als mensen me hier een beetje advies overkunnen geven. Heb wel een aantal verhalen gelezen om te vinden of iets gelijk is aan mijn situatie, maar kon niet iets vinden dat er echt helemaal bij paste

  • Ik kan me heel goed voorstellen dat als ze je knuffelt en af en toe een zoen geeft je er gek van wordt. Dat is gewoon je verliefd zijn. Je verlangt naar zoveel meer, maar je krijgt het niet.
   Tja, of eruit vriendschap liefde kan groeien? Ongetwijfeld zijn er mooie voorbeelden van mensen die het overkomen is. Helaas ook van mensen bij wie dat niet gebeurd is. Moet je per vriendschap zien.
   Praat met haar over jou gevoelens. Ga haar niet achterna lopen in de hoop dat zij wel gevoelens voor jou gaat krijgen. Doe dat niet! Je zal valse hoop krijgen en dan word je keer op keer opnieuw gekwetst. Ik heb het zelf ook meegemaakt, hetzij in een andere situatie. Ook ik moet een verliefdheid verwerken die ik had bij een vriendin van mij. Maar daardoor is wel de vriendschap gebleven Veel succes!

 2. Tja, wat kan je doen? Het meisje heeft je duidelijk gemaakt wat ze wil (vrienden, ze is niet echt verliefd), dus kan je dat het best respecteren. Nu, ik vind het eerlijk gezegd wel een beetje stom dat ze knuffelt en zoent met een jongen van wie ze weet dat hij gevoelens voor haar heeft

 3. Een gedeelte van je situatie komt me bekend voor.. (ik heb zelf nl. ook zoiets maar dan anders..)

  Neem iig DreamerBoy advies over dat je jezelf geen valse hoop geeft wat dat doet je idd alleen maar meer pijn.

  I feel your pain man.. Veel sterkte ermee!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *