img

liefde terugwinnen na smeken?

/

Wat moet je doen als al gesmeekt hebt om je liefde terug te winnen, als je mijn andere artikels gelezen hebt dan weet je dan smeken een slecht idee is om iemand terug te winnen. In je hoofd denkt je misschien: als ik hem of haar laat zien hoeveel ik om ze geef. zullen ze mij een tweede kans geven.

En hoewel dat erg logisch lijkt, is de waarheid dat geen enkele manier van smeken er voor zorgt dat je ex je terug wilt. Het heeft juist het tegenovergestelde effect, als je eerder op deze website hebt gekeken dan weet je dat het echte geheim om verlangen te ontwikkelen, is door de aantrekkingskracht te heropbouwen.

En door dit te doen moet je het emotionele deel van je ex benaderen. Wanneer je smeekt, spreek je met het logische gedeelte van je ex, maar wanneer het om relaties en liefde gaat zijn mensen eerder geneigd om hen emoties te volgen. Wat je moet doen is met het rechter deel van je ex’s brein communiceren. ( de emotionele controle ) dit is de enigste manier om de aantrekkingskracht te heropbouwen.

Wanneer je gesmeekt hebt dan denkt je ex dat je hem of haar nodig hebt, en dat alles waar je aan denkt de relatie breuk is. Je ex denkt misschien dat je boos bent, depressief of verdrietig. Dus de eerste stap die je moet nemen is zorgen dat je ex dit niet denkt. Je moet hem of haar overtuigen dat je met de breuk instemt en dat je niet gebroken bent.  Er zijn een aantal dingen die je kan doen zonder te voorspelbaar over te komen.

1 van de krachtigste methodes die je kan toepassen is door tijdelijk afstand te nemen. Hier hebben we het vaker over gehad, maar dat komt omdat dit zo’n goede manier kan zijn. Mocht je hier niet eerder van gehoord hebben, dan houdt het in dat je een periode van minimaal een paar weken even je focus op je eigen leven legt. Op deze manier geef je niet alleen hem, maar ook jezelf de kans om over de hele situatie na te kunnen denken.

Mocht je tot het besluit komen dat de breuk misschien inderdaad beter is geweest dan is het verstandig om verder met je leven te gaan. Als je ondanks de rust periode toch nog samen met hem of haar wilt zijn dan kan je er voor kiezen om het eerste contact te leggen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *