Wil je wraak nemen op je ex? – Lijstje met tips

/

Heeft hij of zij je veel pijn gedaan? en wil je nu wraak nemen op je ex? Wanneer je slecht behandeld bent kan dit aan je ego vreten, je bent misschien altijd te lief geweest en hebt veel van door de vingers gezien terwijl je er zelf onder moest lijden.

De relatie is over en het knaagt nog steeds aan je.. grrr hoe kan ik hem of haar hiermee weg laten komen? Maar wees niet getreurd! Ik zal je een paar manieren onthullen hoe je ze terug kan pakken!

Doorgaan met je leven?

De grootste wraak die je kan nemen is door uiteindelijk zonder hen verder te leven. Het laat zien dat je hen niet nodig hebt en dat ze misschien toch niet zo belangrijk voor je waren als ze dachten? aauch dat steekt een persoon in zijn hart.

Stap zo spoedig mogelijk in een rebound relatie, wees duidelijk tegen de persoon waarmee je in de rebound stapt dat je niet op zoek bent naar iets serieus en het puur voor de plezier is. vertel ze ook dat je pas uit een relatie gekomen bent en nu opzoek bent naar iemand waar je samen avontuur en vrijheid mee kan beleven.

 • Was er een persoon die je ex niet kon uitstaan? Een rebound met zo’n persoon instappen zal extra hard aankomen bij je ex. Let op dat je ook kan afspreken dat het een schijnrelatie is puur om je ex mee te irriteren, als de haat van deze persoon even groot is als de haat van je ex dan zal de persoon je maar al te graag helpen.
 •  Date of ga op de foto ( post ze op facebook) met iemand die veel mannelijker, vrouwelijker of sexier is dan je ex. Op deze manier zal je hen onzeker maken of ze wel goed genoeg voor je waren.
 • Zorg dat je met je nieuwe scharrel of date op de plekken komt waarvan je weet dat je ex daar ook is. Heey wat toevallig! jij ook hier?
 • Je kan ook daten met een vriend van hem, dit kan wel erg gemeen zijn omdat je op deze manier misschien een vriendschap uit elkaar kan trekken, maar goed als dat je lukt dan was die vriendschap niet veel waard toch? als je er mee verder kan leven doe je het!

Ga los

Doe de wildste, gekste avontuurlijkste dingen die je nooit met je ex hebt gedaan. Bezoek de mooiste plekken en zorg dat je met een groep vrienden gaat. Vergeet niet om foto’s te maken van alle leuke dingen die jullie beleven, vooral niet de momenten dat je tijdens het uitgaan lekker los gaat..

 • Post alle flashbacks, (foto’s) op je Facebook of gebruik er eentje als App profiel en vergeet geen updates te plaatsen over wat voor spannende dingen je allemaal aan t ondernemen bent.
 • Ontmoet nieuwe mensen, want wat is het nut als je geen nieuwe mensen leert kennen om je ex jaloers mee te maken?

treiter je ex

Treiter je ex door hem in de maling te nemen. Door jezelf bijvoorbeeld te registreren in een chatroom, zoek een paar profielen van oerlelijke mannen en ga een praatje met ze aan. Vraag of het ze leuk lijkt om een keer te bellen, en geef dan het telefoon nummer van je ex.

5. Als je ex hetero is plaats dan een advertentie op lesbische of homoseksuele websites met een foto van een aantrekkelijk persoon.  Wanneer je inbox vol met berichten staat kan je proberen om af te spreken, laat ze maar lekker naar het huis komen van je ex ( liefst in de nacht als je ex ligt te slapen)

6. Huur een mannelijke stripper in en stuur hem naar het huis waar je ex vriend momenteel met zijn vrienden aan het chillen is, nog beter zou zijn als de stripper verkleed is als een vrouw.

7. Meld je onder de naam van je ex aan op vreemde seksuele magazine abonnementen en vul het adres van zijn of haar buren in, dit zal hen reputatie bij de buren die ze altijd moeten blijven zien schaden.

8. Regel een nieuw nummer waarmee jij je ex sms’t, wees mysterieus en vertel dat je al tijden een oogje op ze heb maar het niet recht in hen gezicht durft te zeggen, wanneer ze uiteindelijk door blijven vragen noem dan een naam van een hele aantrekkelijke man of vrouw die hen kennen, misschien van werk of de barman in de club om de hoek? vraag of ze na je werk ergens kunnen afspreken. Als ze komen opdagen en de persoon is er niet zullen ze natuurlijk direct confronteren het moment dat ze hem of haar tegen komen, stel je voor hoe je ex zichzelf dan voor schut zet? haha.

Waarschuwing

Sommige manieren kunnen de kansen om ooit nog samen te komen schaden, het gebruikt van deze manieren is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor de mogelijke problemen die door het toepassen kunnen ontstaan. Ik deel deze manieren voor  voor doeleinden.

Wanneer liever je ex terug wilt krijgen is het verstandig om de manieren om hem of haar te treiteren achterwegen te laten. Wat ik je wel kan aanraden is om hulp te zoeken van iemand die jou kan helpen om je verloren relatie weer terug te krijgen. Een goede coach of een expert op dit gebied is Giovanni. Hij leert in zijn stappenplan hoe je door middel van psychologie een persoon terugwint.

 • Er worden geen manieren besproken om wraak op je ex te nemen
 • Wat je moet doen als je ex misschien een ander heeft.
 • Hoe je het magische gevoel die je ex ooit voelde weer opwekt.
 • Wat je op dit moment het beste kan doen om de kansen groter te maken
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *